joga centar

joga centar

ZAŠTO GRAVIOLA PREMIUM?

graviola srbijaZATO ŠTO JE: NAJBOLJEG KVALITETA I UČINKA PO ZDRAVLJE, PROČIŠĆENA I PROIZVEDENA OD NAJKVALITETNIJIH POSEBNIH DELOVA LISTA BILJKE GRAVIOLA, POREKLOM IZ PERUANSKE DŽUNGLE.

GRAVIOLA (Annona muricata) - delovanje

• ubija ćelije raka
• snižavakrvni pritisak
• pospešuje varenje
• usporava rast tumora
• smanjuje otkucaje srca
• zastavlja grčenje mišića
• ubija bakterije
• ubija viruse
• širi krvne sudove
• ubija parazite
• ublažava depresiju

Prema procenama stručnjaka, graviola selektivno ubija ćelije raka i do 10.000 je jača od lekova za hemoterapiju.

Graviola u prahu - čaj

Namena: Doprinosi jačanju imuniteta organizma.
Sastojci: 100% list Graviole u prahu (Annona muricata).
Način primene: 3 puta dnevno oko 1,5 gr. razmutiti u mlakoj vodi ne toplijoj od 40 - 50°C.
UPOZORENJE: Dnevna ukupna količina – doza da ne prelazi 5 gr.

 O PROIZVODU

Graviola (Annona muricata) je zimzelena biljka poreklom iz Južne Amerike. U lečenju se koriste lišće, kora, plod i semenke graviole.

Graviola i rak

Graviola je biljka koja je najpoznatija po svom delovanju na ćelije raka.

Prema procenama stručnjaka, graviola selektivno ubija ćelije raka i do 10.000 je jača od lekova za hemoterapiju.

U ličenju karcinoma graviola deluje na više nivoa:

• uništava ćelije raka ali uz to nema nuspojava
• štiti imunosistem
• pomaže u izbegavanju smrtonosnih infekcija
• uspostavlja normalan rad organa
• vraća životnu energiju i pozitivan pogled na život

Prema laboratorijskim testovima jednog američkog proizvođača lekova, ekstrakt biljke graviole ubija maligne ćelije 12 vrsta karcinoma.Među njima su karcinom debelog creva, jetre, dojke, prostate, pluća, gušterače… Spojevi stabla graviole i do 10.000 su jači od adriamicina koji se obično koristi u hemoterapiji. Za razliku od konvencionalnih lekova, graviola ne šteti zdravim ćelijama, a selektivno i uspešno ubija ćelije karcinoma.Osim toga što deluje na rak, graviola ima i druga lekovita svojstva - deluje protiv bakterija, gljivica i parazita, reguliše krvni pritisak i pomaže kod stresa, depresije i živčanih poremećaja. Južnoamerički Indiosi koji žive u području rasta graviole koriste sve delove ovoga stabla (koru, lišće, koren, seme) za lečenje bolesti srca, astme, artritisa, problema s jetrom, itd.

 

 

Skrivena od javnosti

Nakon otkrića lekovitih svojstava graviole farmaceutska industrija se srela sa sledećim problemom: prema zakonu se prirodni sastojak ili biljka ne mogu patentirati. Na takav način farmacija je izgubila svoju priliku da iz ovog prirodnog leka izvuče ogroman profit.

Ali farmaceutska industrija nije htela odustati od graviole - u laboratorijama su farmaceuti pokušavali sintetizovati najmoćniji sastojak graviole koji ubija ćelije raka ali nisu uspeli...

Nakon izgubljenih miliona dolara uloženih u testiranja, farmaceutska kompanija se povukla iz projekta, zadržavajući u tajnosti sve lekovita svojstva koje graviola ima. No, srećom, jedan od naučnika je javno progovorio o učincima ove biljke.

Celi niz kasnije sprovedenih istraživanja potvrdio je učinkovitost graviole, ali su rezultati često ostajali skriveni od očiju javnosti.

Istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Natural Products, nakon studije sprovedene na Katoličkom univerzitetu u Južnoj Koreji potvrdilo je da graviola selektivno ubija ćelije raka "10.000 puta delotvornija od adriamicina".

Na južnokorejskom univerzitetu su potvrdili da graviola ubija ćelije raka, ali čuva zdrave ćelije, što je razlikuje od hemoterapije koja neselektivno uništava sve ćelije koje se repliciraju.

Studija na Univerzitetu Purdue otkrila je da sastojak iz lišća graviole precizno i selektivno ubija ćelije raka između ljudskih ćelija, te je posebno učinkovita protiv raka prostate, debelog creva, jetre, gušterače, dojke, pluća.

Prava je šteta što hiljade ljudi dnevno umire od posledica različitih oblika karcinoma dok je prirodan lek nadohvat ruke.

Preporučeni dnevni unos graviole je 5 gr. Dnevno iz 2 – 3 puta.